Strom života: jeho význam a užitočnosť

Strom života a jeho význam

Strom života je termín, s ktorým sa určite mnohí z vás už určite stretli. Častokrát sa vyskytuje najmä pri šperkoch, obrazoch, ale aj iných produktoch a predmetoch, ktoré jeho význam umocňujú. Poďte sa s nami teraz bližšie pozrieť na jeho niekoľko významov.

Strom

Strom ako taký bol už po stáročia symbolom uctievania a modlitieb. Mnohí sa pri strome modlili a pripisovali mu duchovný význam. Strom bol taktiež zdrojom energie, ktorá dokáže liečiť. Áno, už ste určite viacerí videli ako sa ľudia chodia prechádzať do lesa a objímajú stromy, aby z nich získali energiu, ktorú podľa všetkého, stromy dokážu odovzdať všetkému živému. Veď napokon, stromy sú výrobcami, pre nás životne dôležitého, kyslíka.

Strom života spája všetko živé

V jednom výklade má tento strom význam rešpektu ku všetkému živému. Keď si to uvedomíme, tak v podstate prepája všetko živé napríklad cez prírodu, cez kyslík, ktorý vyrába a dodáva pre všetko živé naokolo: nás ľudí, pre zvieratá…Tento výklad má vyslovene nebiblický charakter.

Biblia o strome života

O strome života sa niekoľkokrát vyjadruje aj Biblia. Vyskytuje sa v rajskej záhrade a je zdrojom všetkého života v raji.

Skrášlite svoj interiér

Ako doplnok do Vášho interiéru si môžete zakúpiť strom aj tu v našom internetovom obchode: Drevený strom života s rodokmeňom

Dokonca si na neho môžete dať vyrobiť srdiečka, v ktorých budú vygravírované mená členov Vašej rodiny. Pri objednávaní stromu stačí ak vyplníte všetky kolonky na mená, ktoré si želáte mať na srdiečkach. Každý strom má 50cm priemer a posielame ho s už predlepenými páskami lepidla, vďaka ktorým strom jednoducho, bez potreby vŕtania, nasadíte na stenu. Čo sa týka srdiečok, tie si jednoducho nalepíte sami na strom, pomocou sekundového lepidla, ktoré je taktiež súčasťou balenia.

Ak potrebujete pomôcť pri objednávke, pokojne nás kontaktujte prostredníctvom emailu: info@drevofuz.sk alebo nám môžete napísať ja na našej Facebook stránke: Drevofúz.sk