TOP PRODUKT Drevofúza: Drevené fotoalbumy s odtlačkami

Fotoalbumy sú na mojom obchodíku už viac ako rok, no tematicky boli doposiaľ zamerané najmä na svadby. Áno, 99% albumov, ktoré som vyrábal boli určené na uloženie spomienok z VEĽKÉHO DŇA D.

Až koncom októbra som dostal od zákazníčky požiadavku na výrobu fotoalbumu, na ktorom by mala zvečnené odtlačky svojho novonarodeného synčeka. Nezaváhal som ani na chvíľku a veľmi rád som sa pustil do výroby. Odtlačky už mala hotové a tak mi ich pekne zblízka odfotila a poslala na mail. Následne som ich zvektorizoval a vygravíroval na predný obal fotoalbumu. Výsledok stál naozaj za to a zákazníčka bola spokojná. A odvtedy si fotoalbum s odtlačkami obľúbilo viacero zákazníkov, najmä rodičov a starých rodičov.

Emócie v dreve

Reálne odtlačky majú svoju jedinečnosť, pretože sa viažu k nádhernému momentu, ktorým je narodenie nového člena rodiny. Zároveň si zákazník vytvára spomienku aj tým, že odtlačky odoberá sám. Album mu vždy pripomenie ako sa snažil urobiť čo najlepšie odtlačky a ako to prebiehalo. Častokrát sa odtláčanie spája so zamazaním papiera alebo seba samého, prípadne drobučké rúčky majú tendenciu zovretia v päsť, čo tiež sťažuje vyhotovenie odtlačkov. Ale musím povedať, že zatiaľ sa zákazníkom vždy podaria na jednotku. Po vyhotovení albumu má zákazník emócie uložené v dreve a ďalej tvorí príbeh vovnútri albumu, do ktorého ukladá okrem fotografií aj rôzne ústrižky, textíky a iné dôležitosti zo života svojho bábätka.