Drevofúz spolu s Topa Touch prináša spomienky do dreva

Radosť mááám, vyťešujem sa a nemožno sa mi ani čudovať. Nadviazal som totiž spoluprácu s osobou, ktorá je výnimočná a pracuje s tak silnými emóciami, akými sú spomienky. Reč je o Tomášovi Strížovi a jeho značke TOPA TOUCH. Tomáš zvečňuje spomienky v podobe odtlačkov prstov, ručičiek a nožičiek alebo labiek štvornohých miláčikov do strieborných a zlatých šperkov. A vďaka jeho myšlienke a práci a našej dielničke si budete môcť objednať vecičky z dreva, v ktorých budú zvečnené odtlačky Vašich najväčších lások.

KRYTY NA MOBIL

Keďže mobilný telefón, inak povedané SmartPhone, v súčasnosti patrí medzi nevyhnutnosť, Tomáš prišiel s nápadom zvečňovať odtlačky milovaných na drevené kryty mobilných telefónov, rôznych značiek, aby ste mohli mať svojich blízkych stále pri sebe a zároveň, aby ste mali originálny kryt, ktorý nebude mať nikto iný a pre vás bude znamenať NAJVIAC na SVETE.

PORTFOLIO S ODTLAČKAMI

Na svoje si rozhodne prídete aj pri iných produktíkoch, pretože pri krytoch na mobily to nebude končiť. Aktuálne pracujeme spolu s Tomášom na viacerých prototypoch produktov z dreva, na ktorých budete môcť mať zvečnené odtlačky vašich lások. Máte sa na čo tešiť. Vždy vás budem informovať o najnovších produktoch z TOPA TOUCH kolekcie.

Váš Drevofúz