Rodinný kalendár z dreva

Možno si niektorí hovoríte, na čo by mi bol ďalší kalendár s narodeninami a meninami mojich najbližších, keď dnes máme kalendáre v mobile, môžeme si tam poukladať všetko a mobil nám to pripomenie, alebo dokonca sociálna sieť, na ktorú chodíme dennodenne nám pošle pripomienku o tom, kto má dnes narodeniny, a že by sme mu mali zablahoželať. Ja vám ponúknem zopár návrhov, pre ktoré si myslím, že mať doma drevený kalendár, je super.

1. Dizajn a spestrenie interiéru

Každý z nás si chce svoj domov nejako zútulniť, okrášliť a spestriť. Na steny si dávame rôzne obrazy, dekorácie, fotografie a pod.  A určite by vám domov spestril aj takýto drevený rodinný kalendár, ktoré ponúkam s rôznymi dizajnami. Môžete si vybrať viacero čisto gravírovaných kalendárov alebo siahnuť aj po niektorom z farebných, potlačených prevedení. Záleží len na vás a vašom vkuse, ktorý sa hodí do vášho domova.

2. Personalizácia

Viacero kalendárov, ktoré u mňa nájdete v ponuke vzniklo vďaka konkrétynm predstavám mojich zákazníkov. Na základe ich požiadaviek som kalendár vyhotovil a následne som ho dal do ponuky aj pre ostatných, ktorým by sa mojol taktiež páčiť. To znamená, že hranice tvorby kalendára sa dajú posúvať a viem vám ho personalizovať podľa vašich predstáv.

3. Interakcia

S týmto kalendárom si môžete užiť aj kopu srandy. Pretože v momente ako príde k vám domov, sa s ním môžete “zahrať”. Hraním sa myslím napríklad vyfarbovanie a ručné písanie mien a dátumov narodenín alebo menín. Preto každý kalendár bude jedinečný a originálny.

4. Láska

Rodinný kalendár bude určite obsahovať najmä mená, dátumi narodenín a menín vašich najbližších. Preto som sa rozhodol hneď na začiatku spraviť dieliky, do ktorých budete vpisovať mená vašich lások, v tvare puzzle, ktoré sú prepojené srdiečkami. Je to symbol lásky a podľa mňa by nemal chýbať na rodinnom kalendári.
Rodina je najviac a preto je dobré si pripomínať to, že máme okolo seba vždy svojich blízkych, ktorí nás milujú a vždy sú tu pre nás. Rodinný kalendár vám každý deň rád pripomenie vaše šťastie v podobe rodiny a ak bude mať niektorý člen narodeniny alebo meniny tak ich poriadne oslávte! 🙂