O Drevofúzovi

Vitajte priatelia prírody, originality a kvality!

Volám sa Drevofúz a budem vás sprevádzať na tejto stránke, plnej originálnych predmetov z dreva, ktoré potešia určite nejedného z vás. Oficiálne som maskot značky a mojou úlohou bude pekne popísať každý jeden produkt na tomto obchodíku tak, aby ste mali čo najviac informácií, ktoré potrebujete. Množstvo produktov totiž pre vás budeme tvoriť úplne na mieru. To znamená jednak to, že nenájdete úplne rovnaký kúsok u nikoho ďalšieho a po ďalšie to znamená, že si budete môcť svoj produkt objednať presne podľa svojich predstáv.

Mám rád výzvy a nebojím sa ich naplniť! 🙂 Preto, pokojne ma „napádajte“ svojimi nápadmi, myšlienkami, predstavami o tom, ako by mal vyzerať váš produktík z našej dielničky. Vždy sa budem snažiť na 100%, aby som zrealizoval vaše nápady a priniesol ich do života. Nie je pre mňa nič krajšie ako spokojný zákazník, ktorý s vecičkou z našej dielničky žije, rastie, hrá sa alebo sa okrášľuje. To platí pre mužov, ženy aj deťúrence.

Práca s drevom

Musím sa vám priznať, že práca s drevom ma lákala od malička. Vtedy, len ako pozorovateľ, som vnímal prácu s drevom ako aktivitu, ktorá prináša pokoj. Keď som videl majstrov robiť misky, varechy, kríže s jemnými pohybmi, z ktorých pod rukami vznikali hotové kúsky, bola to frajerina, to vám poviem. Teraz už vnímam prácu s drevom aj ako niečo, čo buduje trpezlivosť a vdychuje život do finálneho produktu. A budem rád, ak aj vy dodáte kúsok zo SEBA do každej jednej vecičky, ktorú si z našej dielničky objednáte: napríklad do albumu s fotografiami, do ktorých keď vložíte vaše fotky napríklad zo svadby, vdýchnete do albumu príbeh, ktorý je LEN váš a znamená pre vás VEĽA. Teším sa už na tieto príbehy moc.