Spravte z mladomanželov milionárov!

Drevená obálka na svadbu – svadobný dar

Časy, kedy sa nosili na svadbu mikrovlnky, kryštálové sety riadu, posteľné návliečky a rôzne iné veci do domácnosti sú už za nami. Zrejme mi dáte za pravdu, že ak ste sa zúčastnili nejakej svadby, ako hosť, v posledných pár rokoch, najčastejším darom sú obálky a v nich vložené peniaze, ktoré majú mladomanželia minúť podľa vlastného uváženia. Aktuálne na svadbách fičia teda fičia najmä dary finančné (priamo hotovosť v obálke…) alebo zážitkové (darovanie zájazdu, dovolenky, cesty okolo sveta…).
Ja som do svojho portfolia produktov zaradil svadobné obálky, ktoré prinášajú originálny spôsob podarovania hotovosti ženíchovi a neveste. Drevená obálka totiž pozostáva z dvoch častí, z ktorých zadná strana je čistodrevená, plná a druhá je personalizovaná s okienkom, cez ktoré mladomanželia uvidia uložené peniaze.
“Prvý Milión”
Vďaka okienku na prednej strane obálky je možné uložiť peniaze tak, aby symbolicky vyobrazovali milión. Predná časť je aj personalizovaná a môžete na ňu zadať meno ženícha a naevedty a takziež od koho je dar venovaný.
Buďte originálni
Odlíšte sa a nedávajte peniaze do obyčajnej bielej, poštovej obálky. Nechajte svoj dar vyniknúť medzi ostatnými. Mladomanželia sa určite potešia a zároveň im zostane pekná pamiatka na ich VEĽKÝ DEŇ.